Bumba

Bumba is een clown in een circus die allerlei mooie trucs uitvoert. De afleveringen zijn gemaakt door het Vlaamse Studio 100. Niet alle filmpjes mogen getoond worden en zijn daarom beperkt beschikbaar op deze website. Bezoek het officiële Studio-100 Youtube kanaal voor veel meer filmpjes!

Rechten en officiele website van de makers:
Rechten: Studio 100
Website: Studio 100
Officieël Bumba Youtube kanaal
7
Bumba filmpjes
Bumba - Compilatie van 15 minuten
Bumba in Afrika - Aflevering 3
Bumba in Australië - Aflevering 3
Bumba in de Far West - Aflevering 3
Bumba in de ruimte - compilatie van 30 minuten
Bumba in de sneeuw Aflevering 7

Dokter - Leren met Bumba

Bumba filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes.net. We hebben alle filmpjes van Bumba bekeken en gecontrolleerd. Kinderen kunnen zelf makkelijk filmpjes en kinderfilmpjes kijken van Bumba door een filmpje te kiezen en vervolgens de suggesties te bekijken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Bumba dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

Uki

Dribbel

Hopla

Bumba

De Teletubbies

Musti

Draco

Nijntje

Details:

Naam serie: Bumba
Producent: Studio 100
Aangeraden leeftijd: vanaf 0 jaar
Gemaakte afleveringen: 100
Speelduur: 5

Over Bumba

Bumba is een clown in een circus die allerlei mooie trucs uitvoert. De afleveringen zijn gemaakt door het Vlaamse Studio 100. Ieder filmpje is op dezelfde manier opgebouwd waardoor je precies weet wanneer welke soort scene komt. Dit maakt het voorspeelbaar en makkelijk te volgen. In de filmpjes komen verschillende personages terug die leuk en herkenbaar zijn door de namen. Zoals Tumbi de Olifant, Bumbalu, Kiwi de vogel etc. Een aflevering duurt slechts 5 minuten, maar er zijn hieronder ook compilaties te vinden die langer duren.

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!