Uki

Uki is een leuk geel gevleugeld wezentje dat allerlei avonturen beleefd.Uki is (nog) niet heel bekend maar wel een erg leuke babyserie van onze Belgische buren. De vele kleuren, rustige beelden en goede vormen zorgen ervoor dat het voor de kleintjes boeiend is om naar te kijken.
24
Uki filmpjes:
Inhoudsopgave:

Willekeurig filmpjerefresh

Atchoo!
De brug
De race
De regenboog
De schaduw
De schilderij

De wipwap
Een hoed voor konijn
Glijden
Ijsje
Konijn wil vliegen
Nootjes verzamelen

Schildpad in problemen
Schildpad op wielen
Sneeuwkonijn
SUperglijbaan
Verassing!
Verstoppertje

Vies
Voetafdrukken
Vrolijke bloem
Waar is de appel?
Waar is de taart
Wat een rotzooi

Uki filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes.net. We hebben alle filmpjes van Uki bekeken en gecontrolleerd. Kinderen kunnen zelf makkelijk filmpjes en kinderfilmpjes kijken van Uki door een filmpje te kiezen en vervolgens de suggesties te bekijken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Uki dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

Hopla

Draco

Nijntje

Bumba

Dribbel

Uki

De Teletubbies

Musti

Details:

Naam serie: Uki

Over Uki

Uki is een leuk geel gevleugeld wezentje dat allerlei avonturen beleefd.Uki is (nog) niet heel bekend maar wel een erg leuke babyserie van onze Belgische buren. De vele kleuren, rustige beelden en goede vormen zorgen ervoor dat het voor de kleintjes boeiend is om naar te kijken. Rechten en officiele website van de makers: Rechten: Creative Conspiracy Website: Ukiland

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!