Buurman en Buurman

Buurman en Buurman zijn buurmannen die van een simpel probleem een nog groter probleem kunnen maken. Zo kunnen ze bij een lek dak uiteindelijk uitkomen bij het plaatsen van een zwembad tot het verbouwen van een complete kamer, omdat er 1 verfspatje in de vloerbedekking is gekomen.
9
Buurman en Buurman filmpjes

Willekeurig filmpjerefresh

Buurman en Buurman 2013 Compilatie
Camera
De Badkamer
Het zonnenscherm
Krachtcentrale
Rodeo

Roltrap
Rotstuin
Vaatwasser

Buurman en Buurman filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes.net. We hebben alle filmpjes van Buurman en Buurman bekeken en gecontrolleerd. Kinderen kunnen zelf makkelijk filmpjes en kinderfilmpjes kijken van Buurman en Buurman door een filmpje te kiezen en vervolgens de suggesties te bekijken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Buurman en Buurman dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

Jake en de Nooitgedachtland Piraten

Huisje boompje beestje

Pipapanda

De Gummiberen

Strawberry Shortcake

Q Pootle

Hoota en Snoz

Tiny Planets

Vrouwtje Theelepel

Buurman en Buurman

Sprookjesboom

Alfred Jodocus Kwak

Details:

Naam serie: Buurman en Buurman
Engelse naam: Pat & Mat
Jaar uitzendingen: 1976 - 2011
Producent: Lubomír Beneš
Aangeraden leeftijd: vanaf 3 jaar
Gemaakte afleveringen: 86

Over Buurman en Buurman

Buurman en Buurman zijn buurmannen die van een simpel probleem een nog groter probleem kunnen maken. Zo kunnen ze bij een lek dak uiteindelijk uitkomen bij het plaatsen van een zwembad tot het verbouwen van een complete kamer, omdat er 1 verfspatje in de vloerbedekking is gekomen. Je krijgt vaak het gevoel dat je zelf moet ingrijpen om het niet nog erger te laten worden. Op de meest rare momenten vinden ze dat ze een mooie oplossing hebben bedacht en zeggen dan A-JE-TO! ('voor mekaar' in het Tsjechisch). De afleveringen zijn oorspronkelijk tussen 1976 en 2011 gemaakt en sinds kort zijn er zelfs een aantal extra afleveringen verschenen. De afleveringen zelf zijn in het orgineel zonder stemmen, maar de Nederlandse zijn allemaal door Kees Prins en Simon van Leeuwen op erg leuke wijze ingesproken. Bekijk ze vooral alle 84... anders heb je echt iets gemist naar onze mening. Heel veel kijkplezier en geniet ervan!

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!