Chuggington

Deze leuke Briste televisieserie is gemaakt voor peuters en kleuters en gaat over de stad Chuggington en de levende treinen die hier rondrijden op een complex spoornetwerk van stations, tunnels en andere gebouwen.
0
Chuggington filmpjes:
Inhoudsopgave:

Willekeurig filmpjerefresh


Er zijn op dit moment helaas geen Chuggington filmpjes en afleveringen te bekijken op Kinderfilmpjes.net. Wij zullen met regelmaat controleren of er nieuwe filmpjes te plaatsen zijn. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Chuggington dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

Zapp Kids Top 20

Chaplin

Wolleke

Maple Town

Paw Patrol

Big en Betsy

De Snorkels

De Familie Knots

Herfst

Pink Panther

Aarde en ruimte

De grote meneer kaktus show

Details:

Naam serie: Chuggington

Over Chuggington

Deze leuke Briste televisieserie is gemaakt voor peuters en kleuters en gaat over de stad Chuggington en de levende treinen die hier rondrijden op een complex spoornetwerk van stations, tunnels en andere gebouwen. De serie gaat over 3 treinen die het vak nog moeten leren. Ze heten Wilson, Brewster en Koko. Leren staat centraal in de afleveringen van Chuggington en er komen veel waarden als vrienschap, eerlijkheid en goed luisteren aan bod. Kinderen en voertuigen doen het altijd goed. Het is dus geen verassing dat Chuggington door de levende treinen en de mooie geanimeerde omgevingen zeer populair is. We hebben een aantal afleveringen geplaatst van deze leuke serie!

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!