Chuggington

Deze leuke Briste televisieserie is gemaakt voor peuters en kleuters en gaat over de stad Chuggington en de levende treinen die hier rondrijden op een complex spoornetwerk van stations, tunnels en andere gebouwen.
4
Chuggington filmpjes
Inhoudsopgave:

Willekeurig filmpjerefresh

Loco van het jaar
Brewster de redder
Compilatie 2018
Zephie's Monkey Business

Chuggington filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes.net. We hebben alle filmpjes van Chuggington bekeken en gecontrolleerd. Kinderen kunnen zelf makkelijk filmpjes en kinderfilmpjes kijken van Chuggington door een filmpje te kiezen en vervolgens de suggesties te bekijken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Chuggington dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

Kissyfur

Shaun het schaap

Rekenen

FC Kampioenen

De Elfenheuvel

Chuggington

Lente

Het Heelal

RaRaRa

Beesten Bloopers

Paw Patrol

Pink Panther

Details:

Naam serie: Chuggington

Over Chuggington

Deze leuke Briste televisieserie is gemaakt voor peuters en kleuters en gaat over de stad Chuggington en de levende treinen die hier rondrijden op een complex spoornetwerk van stations, tunnels en andere gebouwen. De serie gaat over 3 treinen die het vak nog moeten leren. Ze heten Wilson, Brewster en Koko. Leren staat centraal in de afleveringen van Chuggington en er komen veel waarden als vrienschap, eerlijkheid en goed luisteren aan bod. Kinderen en voertuigen doen het altijd goed. Het is dus geen verassing dat Chuggington door de levende treinen en de mooie geanimeerde omgevingen zeer populair is. We hebben een aantal afleveringen geplaatst van deze leuke serie!

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!