Mega Mindy

Voor de kinderen is Mega Mindy een echte superheldenserie. De serie is gemaakt door Studio 100 en is erg leuk voor kleuters en ouder.
23
Mega Mindy filmpjes
Inhoudsopgave:

Willekeurig filmpjerefresh

Bolle Marie
Cash in de Carwash
De foute goochelaar
De Gijzeling
De goede snoepfabriek
De Paardenrace

De Snorrenbende
De zeepenkistenrace
Della Cruella
Gifgas
Het Egyptische masker
Het Olijf misdrijf

Hout is Goud
Iedereen
Ik ben Mega Mindy
Jack in de box
Jij Jij Toby
Last Minute

Opa Boef
Roofkapje
Ruim Baan
Smoorverliefd
Toby Toby

Mega Mindy filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes.net. We hebben alle filmpjes van Mega Mindy bekeken en gecontrolleerd. Kinderen kunnen zelf makkelijk filmpjes en kinderfilmpjes kijken van Mega Mindy door een filmpje te kiezen en vervolgens de suggesties te bekijken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Mega Mindy dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

Kleine monsters

De Gummiberen

Hoelahoep

Kenny Knuffelmonster

Strawberry Shortcake

Tractor Tom

Buurman en Buurman

Jake en de Nooitgedachtland Piraten

Hoota en Snoz

Vrouwtje Theelepel

Piet Piraat

Pororo

Details:

Naam serie: Mega Mindy

Over Mega Mindy

Voor de kinderen is Mega Mindy een echte superheldenserie. De serie is gemaakt door Studio 100 en is erg leuk voor kleuters en ouder. Mega Mindy is een heldin die schurken te lijf gaat met haar superkrachten. Haar Opa en Oma spelen een speciale rol in het leven van Mega Mindy. Haar Opa heeft in het verleden een verbod gekregen om nieuwe dingen uit te vinden. Zodra men weet dat Opa een machine heeft gemaakt dat Mieke in Mega Mindy kan omtoveren zou dat dus een einde aan Mega Mindy betekenen. Het is dus erg belangrijk dat dit een geheim blijft. In het normale leven is Mieke verliefd op Toby... het is alleen altijd maar weer de vraag of dat ook wederzijds is. Rechten en officiele website van de makers: Rechten: Studio 100 Website: Dewereldismooi Details: RetailWiki

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!