Piet Piraat

Er zijn weinig filmpjes te vinden van Piet Piraat op deze website. Meer filmpjes zijn te vinden op het officiele Piet Piraat youtube kanaal: https://www.youtube.com/user/PietPiraatKanaal
5
Piet Piraat filmpjes
Inhoudsopgave:

Willekeurig filmpjerefresh


Liedjes

Op vakantie

Piet Piraat Medley

Op de Zee
Piet Piraat En De Kleine Dino
Piet Piraat Halloween Show 2011

Piet Piraat filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes.net. We hebben alle filmpjes van Piet Piraat bekeken en gecontrolleerd. Kinderen kunnen zelf makkelijk filmpjes en kinderfilmpjes kijken van Piet Piraat door een filmpje te kiezen en vervolgens de suggesties te bekijken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Piet Piraat dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

Mega Mindy

Tiny Planets

Brum

Piet Piraat

Where is Chicky

Maya de bij

Nellie en Cezar

Pororo

Tractor Tom

Amio

Ludovic

Hoelahoep

Details:

Naam serie: Piet Piraat

Over Piet Piraat

Piet Piraat is een kinderserie geproduceerd door Studio 100 en werd voor het eerst uitgezonden in 2001. Piet Piraat en zijn bemaningsleden varen de grote wateren af op hun boot de Scheve schuit. Uiteraard beleven ze allerlei spannende avonturen op hun verschillende tochten. Hieronder staan verschillende films en compilaties. Piet Piraat is geschikt vanaf ongeveer de kleuterleeftijd met uitzondering op de films. Deze kunnen soms best spannend zijn en het is even inschatten of uw kind hier goed tegen kan. De losse afleveringen en compilaties zijn geen probleem.

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!