Thomas de stoomlocomotief

12
Thomas de stoomlocomotief filmpjes
Inhoudsopgave:

Willekeurig filmpjerefresh

Aflevering 01
Aflevering 02
Aflevering 03
Aflevering 04
Aflevering 05
Aflevering 06

Aflevering 07
Aflevering 08
Aflevering 09
De Koning Van Het Spoor - hele film
De spooktrein
Snelle wagons

Thomas de stoomlocomotief filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes.net. We hebben alle filmpjes van Thomas de stoomlocomotief bekeken en gecontrolleerd. Kinderen kunnen zelf makkelijk filmpjes en kinderfilmpjes kijken van Thomas de stoomlocomotief door een filmpje te kiezen en vervolgens de suggesties te bekijken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Thomas de stoomlocomotief dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

Nellie en Cezar

Tiny Planets

Sprookjesboom

Minions

Bol en Smik

Q Pootle

Alfred Jodocus Kwak

Maya de bij

Kleine monsters

Ovide en zijn vriendjes

Mio Mao

De Fabeltjeskrant

Details:

Naam serie: Thomas de stoomlocomotief
Engelse naam: Thomas the Train
Jaar uitzendingen: 1998
Aangeraden leeftijd: vanaf 3 jaar

Over Thomas de stoomlocomotief

Thomas de stoomlocomotief is een populair televisieprogramma van Britt Allcroft voor peuters. De serie is gebaseerd op de boeken van Wilbert Vere Awdry en wordt uitgezonden op Nickelodeon. De serie is vertaald in 26 talen en is in 130 landen te zien. Elke aflevering duurt ongeveer vijf minuten. De originele Engelstalige verhalen zijn door Ringo Starr ingesproken. Van 1998 tot 2003 heeft Alec Baldwin de serie ingesproken. Erik de Zwart neemt de Nederlandstalige versie voor zijn rekening. Deze serie wordt soms ook 'Thomas de Trein' genoemd.

Leeftijdsadvies

De afleveringen zijn over het algemeen prima geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Soms komen er best wel spannende stukken voor bij Thomas de Stoomlocomotief. Over het algemeen zijn de losse afleveringen simpel en luchtig, vooral bij de films kan het iets te spannend worden.

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!