Brandweerman Sam

Brandweerman Sam gaat over een brandweerman die in iedere aflevering iemand te hulp komt. Er valt tijdens de afleveringen altijd wel iets te leren over brandveiligheid
14
Brandweerman Sam filmpjes

Willekeurig filmpjerefresh

Beste Beentje Voor
Buurtwacht nog even niet
De nieuwe Held van de Buurt
De verkeerde geur
Drijvende skelter
Een dagje aan het strand

Een gewaarschuwd mens
Gevaarlijk Pad
Hij die er vandoor ging
Hulp in de huishouding
Overstroming
Rood staat voor onheil!

Vurige Vakantie
Vurige voorstelling

Brandweerman Sam filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes.net. We hebben alle filmpjes van Brandweerman Sam bekeken en gecontrolleerd. Kinderen kunnen zelf makkelijk filmpjes en kinderfilmpjes kijken van Brandweerman Sam door een filmpje te kiezen en vervolgens de suggesties te bekijken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Brandweerman Sam dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

Calimero

Pingu

Wielen van de Bus

Kikker

Dip en Dap

Jip en Janneke

Bob de Bouwer

Sesamstraat

Kroelie

Woezel en Pip theatervoorstelling

Bibaboerderij

Jokie

Details:

Naam serie: Brandweerman Sam

Over Brandweerman Sam

Deze opkomende kinderserie is door Telekids weer helemaal populair. Deze kinderserie is oorspronkelijk uitgezonden door de BBC sinds 1985 tot 1987. Brandweerman Sam gaat over een brandweerman die in iedere aflevering iemand te hulp komt. Er valt tijdens de afleveringen altijd wel iets te leren over brandveiligheid. Als bijvoorbeeld niet zomaar hete kolen in een container gooien tot de strijkijzer niet aan laten staan. Er zit veel humor in de afleveringen waar kinderen vaak goed om kunnen lachen. De iedere keer terugkomende personages zorgen ervoor dat bij het zien van meerdere afleveringen de voorspelbaarheid ervoor zorgt dat het steeds leuker wordt voor kinderen.

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!