Dora

Dora is een superleuke en leerzame serie waar zelfs peuters al naar kunnen kijken vanwege de rustige beelden en duidelijke structuur.
3
Dora filmpjes

Willekeurig filmpjerefresh

Dora de verloren stad / Help Dora!
Dora Dierenavonturen
Help Dora! Verloren stad avontuur

Dora filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes.net. We hebben alle filmpjes van Dora bekeken en gecontrolleerd. Kinderen kunnen zelf makkelijk filmpjes en kinderfilmpjes kijken van Dora door een filmpje te kiezen en vervolgens de suggesties te bekijken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Dora dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

Bob de Bouwer

Paulus de boskabouter

Bobo

Het Zandkasteel

Dikkie Dik

Helden van de stad

Woezel en Pip theatervoorstelling

Brandweerman Sam

Jokie

Dora

Boom en Reds

Kroelie

Details:

Naam serie: Dora

Over Dora

Dora is een superleuke en leerzame serie waar zelfs peuters al naar kunnen kijken vanwege de rustige beelden en duidelijke structuur. Het leuke van Dora is dat de kleintjes vaak geroepen worden om Dora te helpen bij haar nieuwe avontuur. Ze moeten ook helpen om Swieber in de gaten te houden door: 'Swieber niet stelen!' te roepen als ze hem zien. In de serie komt er ook Engels spelenderwijs aan bod. Veel plezier met Dora! Rechten en officiele website van de makers: Rechten: Nickelodeon

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!