Dora

Dora is een superleuke en leerzame serie waar zelfs peuters al naar kunnen kijken vanwege de rustige beelden en duidelijke structuur.
4
Dora filmpjes:

Willekeurig filmpjerefresh


Dora filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes.net. We hebben alle filmpjes van Dora bekeken en gecontrolleerd. Kinderen kunnen zelf makkelijk filmpjes en kinderfilmpjes kijken van Dora door een filmpje te kiezen en vervolgens de suggesties te bekijken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Dora dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

KRO Kindertijd

Boom en Reds

Paulus de boskabouter

De Bruine beer in het blauwe huis

Sesamstraat

Calimero

Bert en Ernie

Timmy Time

Dora

Brandweerman Sam

De Troetelbeertjes

Plonsters

Details:

Naam serie: Dora

Over Dora

Dora is een superleuke en leerzame serie waar zelfs peuters al naar kunnen kijken vanwege de rustige beelden en duidelijke structuur. Het leuke van Dora is dat de kleintjes vaak geroepen worden om Dora te helpen bij haar nieuwe avontuur. Ze moeten ook helpen om Swieber in de gaten te houden door: 'Swieber niet stelen!' te roepen als ze hem zien. In de serie komt er ook Engels spelenderwijs aan bod. Veel plezier met Dora! Rechten en officiele website van de makers: Rechten: Nickelodeon

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!