Woezel en Pip

Woezel en Pip zijn twee lieve hondjes die samen in de tovertuin met Tante Perenboom, de Wijze varen, de Tulpjes en buurboes allerlei avonturen beleven.
6
Woezel en Pip filmpjes
Inhoudsopgave:

Willekeurig filmpjerefresh


Drup drup (liedje)
Op vakantie
Verstoppertje
Feestje
Golfje in de zee
Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!

Woezel en Pip filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes.net. We hebben alle filmpjes van Woezel en Pip bekeken en gecontrolleerd. Kinderen kunnen zelf makkelijk filmpjes en kinderfilmpjes kijken van Woezel en Pip door een filmpje te kiezen en vervolgens de suggesties te bekijken. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Woezel en Pip dan kunt u hiervoor ons contactformulier gebruiken (hieronder te vinden).


Andere leuke series:

Paulus de boskabouter

Boom en Reds

Bobo

Bert en Ernie

Plons de gekke kikker

Timmy Time

Jip en Janneke

Het Zandkasteel

Bibaboerderij

Gazoon

Sesamstraat

Dikkie Dik

Details:

Naam serie: Woezel en Pip
Jaar uitzendingen: 2005 tot nu
Producent: Dromenjager B.V.
Aangeraden leeftijd: vanaf 1 jaar

Over Woezel en Pip

Woezel en Pip is de titel van een kinderboekenserie met voorleesverhaaltjes, gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst en De Woezels. Woezel en Pip zijn de namen van twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn. Guusje Nederhorst heeft verhaaltjes geschreven en bedacht en is in 2004 overleden aan borstkanker. Helaas heeft zij zelf het succes van Woezel en Pip nooit mee kunnen maken. Een paar jaar later in 2007 is door haar echtgenoot Dinand Woesthoff een stichting opgericht (Guusje Nederhorst Foundation) die kinderen helpt die hulp nodig hebben op welke manier dan ook.

Leeftijdsadvies

Geschikt vanaf 1 jaar vanwege de leuke en rustige beelden. De liedjes zijn ook een tip, veel is beschikbaar op Spotify.

Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden!